خانه / محتواهای برگزیده / بسته های آموزشی هدفمند شبیه سازی فرآیند
Brown Parcel

بسته های آموزشی هدفمند شبیه سازی فرآیند

بسته ی آموزش هدفمند شبیه سازی فرآیند:

مرکز طراحی وشبیه سازی فرآیند در راستای توانمندسازی و به روز رسانی اطلاعات مهندسین فعال در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی اقدام به ارائه ی بسته های شبیه سازی فرآیند کرده است. این بسته های آموزشی شامل ۴ سطح می باشند:

• فاز مقدماتی

• فاز پایه

• فاز تخصصی

• مینی پروژه

ابتدا طی جلسات با سرپرستان ارشد فرآیند مجتمع صنعتی، سرفصل مطالب مورد نیاز برای مهندسین آن مجتمع توسط کارشناسان مرکز طراحی وشبیه سازی فرآیند تدوین می گردد. طی فاز مقدماتی، مبانی تئوری مقدماتی و نیز مبانی کار با نرم افزار مربوطه تدریس می گردد. سپس در فاز پایه مثال های جزوات از روی واحدهای همان مجتمع توسط کارشناسان مرکز طراحی و شبیه سازی فرآیند تهیه می گردد و به مهندسینی که توانسته اند فاز مقدماتی را با موفقیت بگذرانند تدریس می گردد. در انتهای این فاز تعدادی مسئله بر اساس اطلاعات واحدهای مربوطه برای مهندسین شرکت کننده تعریف می گردد. این موضوع یکی از ویژگی های برجسته ی این بسته ی هدفمند می باشد که شرکت کنندگان می توانند از مطالبی که طی دور ه های آموزشی یاد گرفته اند برای شبیه سازی واحد خود استفاده کنند.  فاز تخصصی نیز شامل تعدادی از دوره های تخصصی برای تکمیل اطلاعات مهندسین می باشد. در نهایت تعدادی مینی پروژه در راستای عیب یابی و بهینه سازی فرآیندهای موجود در مجتمع تعریف می گردد که توسط تیمی از مهندسین مجتمع و کارشناسان مرکز طراحی وشبیه سازی فرآیند انجام می گیرد.

از ویژگی های مهم و برجسته ی این بسته های هدفمند آموزش شبیه سازی فرآیند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

• توانمدسازی مهندسین

• صرفه ی اقتصادی برای مجتمع

• تهیه ی برنامه ی شبیه سازی مجتمع

• بهینه ساز فرآیند تولید

• عیب یابی فرآیند تولید

نمونه بسته های تخصصی شبیه سازی فرآیند: